Startpagina > Hulp > Bestelling en levering

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

Bestelling en levering

Belangrijke informatie omtrent bezorgen:

Momenteel ondervinden wij vertragingen veroorzaakt door BREXIT. Samen met onze bezorgpartners werken wij er hard aan om je pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Geen zorgen, we are on it! Voor vragen over de bezorgdatum van je bestelling neem contact op met de klantenservice per mail of facebook messenger. Wij sturen je zo snel mogelijk een update over je bestelling. Wij bedanken voor jullie geduld en het shoppen met size?

 

Laden

Een groot deel van onze bestellingen komen vanuit de UK en hebben sinds januari een langere levertijd. Dit komt omdat wij en onze bezorgpartners wijzigingen aanbrengen in onze bezorgdiensten om aan het nieuwe douaneproces te voldoen. Wees gerust, wij zullen geen douanekosten doorberekenen en zullen het volledige bedrag dan ook betalen.
Laden

Ja, alle leveringen kunnen worden gevolgd via de link die per mail verzonden wordt. Mogelijk ontvang je ook e-mails van de koerier op verschillende punten tijdens de reis van de bestelling.
Laden

Om de betalingsopties van Klarna aan te kunnen bieden, zullen we bepaalde aspecten van je persoonlijke gegevens, zoals contact- en bestelgegevens, aan Klarna doorgeven zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor hun betalingsopties en om de betalingsopties aan te passen. voor jou.

Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie uit het privacybeleid van Klarna.

Klik hier voor het privacybeleid van size?

Heb je vragen over Klarna? Check dan hier onze volledige FAQ.
Laden

Om een bestelling op te kunnen halen in een winkel selecteer je de optie "Click & Collect" tijdens het check-outproces, waarna je de winkel waar je de bestelling wilt ophalen selecteert uit de lijst die verschijnt.

Click & Collect is GRATIS en wordt geleverd in de door jouw gekozen winkel binnen de 4-7 werkdagen.

Ophalen kan in al onze winkels in Nederland, behalve deze in luchthavens of andere passagiersterminals waar publieke toegang zonder reisdoel niet mogelijk is. Kies eenvoudig “Winkelophaling” bij de check-out en selecteer een winkel uit de lijst.

We zullen een e-mail sturen om te laten weten wanneer het pakketje klaar is om te worden opgehaald.

Wanneer je een bestelling ophaalt, gelieve de betaalkaart die je hebt gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling of een identificatiebewijs met foto mee te nemen (voor bestellingen via PayPal is een identificatiebewijs met foto vereist).

Pas op; alleen de persoon die de bestelling heeft geplaatst kan deze in de winkel afhalen, indien anders aangegeven.

Binnen 14 dagen dient de bestelling te worden opgehaald in de winkel voordat deze worden geretourneerd. In dit geval wordt er direct terugbetaald.


Laden


Helaas, wanneer je een order hebt geplaatst kan deze niet meer worden geannuleerd.

Laden

Jammer genoeg is 24-uurslevering nog niet beschikbaar.
Laden

Onze koerier zal steeds proberen te leveren via de voordeur op het aangegeven adres, voordat het pakket bij de buren wordt achtergelaten. Wanneer alle pogingen tot aflevering falen, zal hij een kaartje achterlaten om je te laten weten wat hij gedaan heeft.
Laden

Standaard Thuisbezorging
Prijs: € 4 of GRATIS bij bestellingen van meer dan € 80.
Leveringstermijn: binnen de 5-10 werkdagen.
Onze gegarandeerde leverdatum voor Kerstmis is verstreken. 


click & Collect


Prijs: GRATIS
Leveringstermijn: 6-7 dagen

*Prijzen en minimumbedrag voor gratis levering kunnen onderhevig zijn aan verandering bij promotionele aanbiedingen.
Laden

Alle leveringen naar een thuisadres worden afgehandeld door DPD of PostNL.
Laden

Andere manieren om hulp te krijgen

Vind dichtsbijzijnde winkel
Copyright © 2021 size?, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
Loading

 
Keer terug