Betaal achteraf met Klarna

Bestel

Bestel nu en betaal tot 30 dagen later.

Probeer

Probeer het en beslis dan wat je wilt houden en waarvoor je betaalt.

Betaal

Selecteer 'Betaal later met Klarna' bij het afrekenen en bestel met één klik zonder betalingsgegevens in te vullen.

Je bestelling wordt verzonden en je ontvangt een e-mail waarin staat hoe je kunt betalen.

Waarom Klarna gebruiken? Mis nooit meer een drop, selecteer Klarna bij het afrekenen en betaal achteraf. Klarna laat je de producten uitproberen voordat je betaalt, en je betaalt alleen voor wat je wil houden. Betaal 30 dagen nadat je bestelling is verzonden.

Kom ik in aanmerking om Klarna te gebruiken?

  • Minimaal 18 jaar oud zijn
  • Nederlandse bankrekening
  • Nederlands woonadres

FAQs

Wie is Klarna?

Klarna is een Zweedse kredietverstrekker die ongereguleerd, rentevrij krediet verstrekt. Klarna is de aanbieder van gegarandeerde betalingen aan meer dan 70.000 webwinkels. Meer dan 60 miljoen consumenten wereldwijd hebben Klarna vertrouwd om hun betalingen veilig af te handelen.

Wat zijn mijn betalingsmogelijkheden met Klarna?

Als je ervoor kiest om later te betalen met Klarna met behulp van het rentevrije kredietproduct waarmee je nu kan kopen en tot 30 dagen de tijd hebt om te betalen, kan je jouw goederen betalen met een creditcard of bankpas.

Wat moet ik opgeven als ik een aankoop doe?

Als je met Klarna wil betalen, moet je jouw mobiele telefoonnummer en e-mailadres opgeven. Alle verklaringen worden per e-mail verzonden. Het is belangrijk dat je ons de juiste gegevens verstrekt, anders ontvang je de betalingsinformatie niet en kan je aansprakelijk worden gesteld voor kosten voor te late betaling.

Ik ben doorverwezen naar de site van Klarna - klopt dat?

Ja. Als je ervoor hebt gekozen om later te betalen, stuurt Klarna je een e-mail met meer informatie over hoe je kunt betalen. Jouw e-mail bevat een link naar de betalingssite van Klarna waar je jouw betaling aan Klarna kunt voldoen met jouw kaart of met een bankoverschrijving.

Wat gebeurt er als ik iets retourneer?

Als je een gedeeltelijke retourzending hebt gedaan, ontvang je een bijgewerkt overzicht zodra size? het heeft ontvangen. Bij een volledige retourzending wordt jouw afschrift na ontvangst gesloten.

Wat als ik niet op tijd betaal?

Als je niet binnen 30 dagen betaalt, worden er kosten voor te late betaling in rekening gebracht. Om ervoor te zorgen dat je op tijd betaalt, stuurt Klarna drie kosteloze herinneringen.

Mijn aanvraag is niet geaccepteerd door Klarna.

Klarna is een externe betalingsservice, daarom hebben we geen controle over de beslissingen die door de service worden genomen. Als je niet door Klarna wordt geaccepteerd, kan je rechtstreeks contact met hen opnemen, aangezien wij je helaas niet kunnen helpen. Bezoek hun Klantenservice voor Live Chat of bel 0808 189 3333 / 020 300 50833.

Heeft Klarna invloed op mijn kredietscore?

Klarna kan een kredietonderzoek uitvoeren dat geen invloed heeft op de kredietscore van een klant en dat alleen zichtbaar is in jouw kredietdossier door jou en Klarna. Klarna deelt jouw gegevens wel met kredietbureaus, dus late betalingen kunnen van invloed zijn op jouw kredietscore.

Hoe neem ik contact op met Klarna?

Bezoek de Klantenservice voor een Live Chat of bel. Geopend 7 dagen per week Maandag - Vrijdag 9.00 - 21.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00 0808 189 3333 020 300 50 833

Download onze app
Size app logo
Launches app logo
Door je e-mailadres in te voeren word je aangemeld voor het ontvangen van communicatie voor de size?. Check ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw informatie gebruiken.
Vind dichtsbijzijnde winkel
Verzenden Naar
Nederland
Copyright © 2024 size?, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
Loading

 
Keer terug