Startpagina > Hulp > Retourneren en Terugbetalen

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

Retourneren en Terugbetalen

Wanneer je hebt betaald met creditcard of iDEAL dan kan je een bestelling routeneren in iedere size?-winkel. Ga met het product en de leveringsnota naar een size?-winkel. Voor een terugbetaling dien je, je bestelling of delen daarvan binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Een bestelling of delen daarvan kunnen binnen 28dagen worden geruild, uitsluitend in de winkel. Heb je gekozen voor PayPal of Klarna? Dan is retourneren in de winkel niet mogelijk.

 

Niet in de gelegenheid om langs te winkel te gaan? Maak dan gebruik van ons retourportaal retourneren.sizeofficial.nl
of maak gebruik van Gratis Paypal retour
Activeer de service met één klik


Laden


Spijtig genoeg kunnen wij geen items terugnemen zonder voldoende aankoopbewijs.

Wanneer je een bestelling retourneerd in de winkel, vragen wij het betaling/aankoopbewijs mee te brengen. Mocht je dit verloren zijn, is een transactieoverzicht ook voldoende bewijs.

Gelieve rekening te houden dat wij dan alleen een vervangingend product of Cadeaukaart aanbieden voor geretourneerde producten op vertoon van een transactieoverzicht.

Laden

Wanneer een bestelling rechtstreeks is terug gestuurd en je nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen hebt, hou er dan eerst rekening mee dat het tot 72 uren kan duren voor het retourcentrum de retournering heeft kunnen verwerken. Rekening houdend met transport, vragen wij 10 dagen om de retournering te bevestigen.

Als het termijn overschreden is, kijk dan na bij de bezorgingsdienst die verantwoordelijk is voor je retourzending of de bestelling bij ons is aangekomen. Wij kunnen namelijk geen items die niet ontvangen zijn terugbetalen.
Als je bevestigd krijgt dat je retournering bij ons geleverd is en 72 uren later nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Klantenservice via de pagina. Contact

Terugbetalingen uitgevoerd in een winkel zijn meteen verwerkt en binnen enkele werkdagen terug op rekening. Als daarna de terugbetaling nog steeds niet ontvangen is, raden wij je aan contact op te nemen met de bank.
Laden

Van maandag 1 november 2021 t/m zondag 23 Januari 2022 zulllen onze voorwaarden worden versoepeld, waardoor terugbetalingen op ieder moment * mogelijk zijn gedurende deze periode op vertoon van een geldige aankoopbon.

Alle andere algemene voorwaarden blijven van toepassing. Het retourneren van Yeezy producten is ten allen tijde uitgesloten.

 *Met uitzondering van 26,27 & 28 december 2021, dit in het belang van de klantenservice. De versoepelde voorwaarden worden hervat vanaf 29 december.

Laden

Het ruilen van een product is alleen mogelijk in een winkel binnen 28 dagen na ontvangst van je bestelling. Breng het product gewoon naar de kassa van een size?-winkel en zij zullen je helpen met het afhandelen van je retour of het zoeken naar een vervangend product.
Mocht het nieuwe product meer kosten dan hetgene dat jij inruilt, kan je daar het verschil bijleggen. In het omgekeerde geval zullen we het verschil terugbetalen als het nieuwe product goedkoper is dan het oorspronkelijke.


Momenteel kunnen wij geen vervangend product aanbieden via ons retourcentrum. Alle bestellingen die rechtstreeks geretourneerd worden zullen worden terugbetaald, op voorwaarde dat ze voldoen aan ons retourbeleid.
Laden

Ja!
Waneer je hebt betaald met creditcard of iDEAL dan kan je een bestelling retourneren in iedere size?-winkel in Nederland. Ga met het product en de leveringsnota naar een een size?-winkel. Voor een terugbetaling dien je, je bestelling of delen daarvan binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Een bestelling of delen daarvan kunnen binnen 90 dagen worden geruild, uitsluitend in de winkel.

Laden


Wanneer is betaald met creditcard of iDeal kan een bestelling binnen de 28 dagen worden geretourneerd in iedere size?-winkel in Nederland. Neem de bijgeleverde leveringsnota mee als aankoopbewijs. Gekozen voor Klarna of PayPal dan is retourneren in de winkel niet mogelijk.
Laden

Vanaf het moment dat wij een retourzending ontvangen kan het nog 72 uur duren voor een terugbetaling verwerkt is, plus reken enkele werkdagen voordat het bedrag effectief op je rekening verschijnt, afhankelijk van je betaalwijze. Wij zullen een bevestigings-e-mail sturen wanneer de retournering aanvaard is.

Gekozen voor PayPal en is de status van je terugbetaling 'in behandeling' dan duurt het langer dan 72 uur. Voor meer informatie raadpleeg de website van PayPal.
Laden

Bestellingen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst van het product(en) om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, mits ze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid. Binnen 28 dagen kunnen producten uitsluitend in de winkel worden geruild.

 

Laden


Goederen moeten binnen 90 dagen na aankoop worden geretourneerd om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of binnen 90 dagen voor een vervangend product of een waardebon.
Bestellingen dienen te worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin ze zijn ontvangen.

Bestellingen dienen te worden geretourneerd met een geldig aankoopbewijs.

Zwemkleding, sport-bh's, ondergoed en juwelen zijn uitgesloten van ons retourbeleid en kunnen niet worden terugbetaald of omgeruild. Wettelijke rechten worden hierin niet aangetast.

Cadeaukaarten zijn uitgesloten van ons retourbeleid. Wij nemen geen Cadeaukaarten terug.

Producten met een fabricagefout zullen geïnspecteerd worden voordat een terugbetaling of een vervangproduct uitgereikt wordt. Dit moet binnen een termijn van 90 dagen gebeuren.
Laden


Voor een terugbetaling dien je, je bestelling of delen daarvan binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Een bestelling of delen daarvan kunnen binnen 28 dagen worden geruild, uitsluitend in de winkel.
Bestellingen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin ze ontvangen zijn (inclusief de originele verpakking).
Bestellingen moeten worden geretourneerd met een volledige leveringsnota.
Winkels kunnen geen Paypal-retourneringen aanvaarden.
Cadeaukaarten worden uitgesloten van ons retourbeleid. Wij nemen geen Cadeaukaarten terug. Een cadeaukaart kan worden aangevuld en gebruikt in iedere size? winkel.
Laden

Ja!

Bestellingen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst van het product(en), mits ze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid. Online retourbeleid: 14 dagen na ontvangst heb je de gelegenheid ons te laten weten dat het product wordt geretourneerd tegen een terugbetaling. Binnen 28 dagen kunnen producten worden uitsluitend in de winkel worden geruild.


Laden

Andere manieren om hulp te krijgen

Vind dichtsbijzijnde winkel
Verzenden Naar
Nederland
Copyright © 2021 size?, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
Loading

 
Keer terug