Startpagina > Hulp

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

  faqIcon

  Betalingspromo en Cadeaubon

  Alles zien

  FAQ's

  Als je vragen hebt over hoe wij jouw privacy beschermen, mail ons dan op privacy.support@jdplc.com en een van onze websites bezoekt https://www.sizeofficial.nl/customer-service/privacy/

  Controleer je bezorgdatum.
  Je kunt de geschatte leverdatum vinden in je orderbevestiging.

  Bestellingen worden binnen 2-8 werkdagen geleverd. Levering van maandag t/m vrijdag.

   
  Traceer mijn bestelling
  Controleer de trackinglink die je per mail hebt ontvangen. Houd in gedachten dat het tot 48uur kan duren voor de tracking informatie beschikbaar is.

  Of volg je bestelling hier aan de hand van je ordernummer

  Controleer je gegevens. 
  Log in op je account om te zien of je bezorginformatie en contactgegevens up-to-date zijn. 

  Niet thuis? Contrleer de buren of neem contact op met bezorgdienst aan de hand van de tracking informatie. 

  Neem contact op.
  Is je bestelling na geschatte leverdatum nog niet geleverd, dan adiversen wij contact op te nemen met onze customerservice onder vermelding van je ordernummer.  Het retourneren van een bestelling of delen daarvan kan binnen 14 dagen na ontvangst. Binnen 28 dagen kan het worden geruild, uitsluitend in de winkel. Heb je gekozen voor PayPal of achteraf betalen met Klarna, dan is het niet mogelijk te retourneren in de winkel.  

  Voor een terugbetaling dien je, de bestelling of delen daarvan binnen de 14 dagen na ontvangst teurg te sturen.

  Niet in de gelegenheid om langs te winkel te gaan? Maak dan gebruik van ons retourportaal retourneren.sizeofficial.nl  Om de betalingsopties van Klarna aan te kunnen bieden, zullen we bepaalde aspecten van je persoonlijke gegevens, zoals contact- en bestelgegevens, aan Klarna doorgeven zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor hun betalingsoptie.

  Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie uit het privacybeleid van Klarna.

  Klik hier voor het privacybeleid van size?

  Heb je vragen over Klarna? Check dan hier onze volledige FAQ.

  Van dinsdag 1 november 2022 tot maandag 23 januari 2023 zulllen onze voorwaarden worden versoepeld, waardoor terugbetalingen op ieder moment * mogelijk zijn gedurende deze periode op vertoon van een geldige aankoopbon.

  Alle andere algemene voorwaarden blijven van toepassing.

  *Houd er rekening mee dat we tussen maandag 26 december en woensdag 28 december 2022 geen restituties in de winkel kunnen verwerken.

  Een groot deel van onze bestellingen komt vanuit de UK en hebben sinds januari een langere levertijd. Dit komt omdat wij en onze bezorgpartners wijzigingen aanbrengen in onze bezorgdiensten om aan het nieuwe douaneproces te voldoen. Wees gerust, wij zullen geen douanekosten doorberekenen en zullen het volledige bedrag dan ook betalen.

  Gebruik de ‘Winkel Zoeken’ functie om alle winkels in Nederland te tonen.

  Loading

  Andere manieren om hulp te krijgen

  Download onze app
  Size app logo
  Launches app logo
  Vind dichtsbijzijnde winkel
  Verzenden Naar
  Nederland
  Copyright © 2023 size?, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
  Loading

   
  Keer terug