Startpagina > Hulp

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

  faqIcon

  Betalingspromo en Cadeaubon

  Alles zien

  Veel gestelde vragen

   

   Traceer mijn bestelling.  


  Controleer de trackinglink die we in je verzend-email hebben verzonden om up-to-date trackinginformatie te bekijken. Wacht 48 uur na verzending om te controleren.

  Of je kunt je bestelling hier volgen

  Controleer je gegevens. 

  Log in op je account https://www.sizeofficial.nl/myaccount/dashboard/ om te controleren of we de juiste bezorginformatie voor je bestelling hebben en dat al je contactgegevens up-to-date zijn.

  Neem contact op met je buren. Als u niet thuis bent, heeft de koerier het pakket mogelijk bij een van je buren afgeleverd.

   

  Wanneer je hebt betaald met creditcard of iDEAL dan kan je een bestelling routeneren in iedere size?-winkel. Ga met het product en de leveringsnota naar een size?-winkel. Voor een terugbetaling dien je, je bestelling of delen daarvan binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Een bestelling of delen daarvan kunnen binnen 28dagen worden geruild, uitsluitend in de winkel. Heb je gekozen voor PayPal of Klarna? Dan is retourneren in de winkel niet mogelijk. 

  Niet in de gelegenheid om langs te winkel te gaan? Maak dan gebruik van ons retourportaal retourneren.sizeofficial.nl
  of maak gebruik van Gratis Paypal retour
  Activeer de service met één klik


  Om de betalingsopties van Klarna aan te kunnen bieden, zullen we bepaalde aspecten van je persoonlijke gegevens, zoals contact- en bestelgegevens, aan Klarna doorgeven zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor hun betalingsopties en om de betalingsopties aan te passen. voor jou.

  Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie uit het privacybeleid van Klarna.

  Klik hier voor het privacybeleid van size?

  Heb je vragen over Klarna? Check dan hier onze volledige FAQ.
  Ja!

  Bestellingen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst van het product(en), mits ze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid. Online retourbeleid: 14 dagen na ontvangst heb je de gelegenheid ons te laten weten dat het product wordt geretourneerd tegen een terugbetaling. Binnen 28 dagen kunnen producten worden uitsluitend in de winkel worden geruild.


  Een groot deel van onze bestellingen komen vanuit de UK en hebben sinds januari een langere levertijd. Dit komt omdat wij en onze bezorgpartners wijzigingen aanbrengen in onze bezorgdiensten om aan het nieuwe douaneproces te voldoen. Wees gerust, wij zullen geen douanekosten doorberekenen en zullen het volledige bedrag dan ook betalen.

  Gebruik de ‘Winkel Zoeken’ functie om alle winkels in Nederland te tonen.

  Loading

  Andere manieren om hulp te krijgen

  Vind dichtsbijzijnde winkel
  Verzenden Naar
  Nederland
  Copyright © 2021 size?, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
  Loading

   
  Keer terug